;)

Saturday, June 15, 2013

Some Fun with My Love.


Just wanna share some videos that make me feel happy. Or maybe make your day shine too! Hee. Gelagat satu-satunya anak buah saya yang saya sayang, NorFirhan. 

video
membebel pastu silang kaki.

video
gendang gendang ikut apa tokki ajar.

video
main train,suke sangat.

video
like a boss.

video
bangun tido terus membebel.

video
tak boleh nak duduk pastu panggil orang suruh tolong hahaha


video
ni masa tgk budak pempuan mengaji kat dlm tv. gatai jugak hang noo...

video
nangis ngade.

video
nangis+ brona
                             



p/s: How can cikshu not love you Firhan? Sejak awak lahir,cikshu sentiasa dengan awk sampai lah awk 6 bulan..semua benda yang terjadi cikshu ada dgn awk. Saat awk demam, kena operate sampai 2 kali, saat awk menangis bila rasa sakit, saat awk minta susu malam2 sampai lah saat awk bangun tidur cikshu sentiasa dgn awk. Terima kasih Allah atas kurniaan yang tak terhingga ini. Dialah penyeri keluarga kami...Semoga awk sentiasa sihat sayang. I miss you. Can't wait for Jan 2014  =) 

Mungkin ada yang rasa melampau atau melebihnya aku dengan kasih sayang ini. Tapi, ketahuilah, dialah yang kami tunggu2..Bila kakak kawin dan kami dpt tahu dia preggy, I cried, mom and dad gave TONS of advice, brothers sent a very long messages that told her how happy he was (masa tu winter so he told kakak he jumped and golek2 atas salji). On the day kakak gave birth, all of us with her. We sleep in the same room. Firhan keluar on the day Ang nak balik ke US. So,sempat lah dia tgk Firhan. Happynya kami tak tahu lah nak cakap. Mungkin dah lama keluarga kami takde anak kecil kot. Dan dengan kematian dua orang abang atas kakak, itu lah sebab kenapa Firhan yang kami tunggu. Dan ma aboh dah lama untuk rasa dapat cucu. Now,kalau lah awk semua tahu, they love Firhan VERY MUCH ok, VERY MUCH. Apa-apa sahaja sekarang,kalau shopping pun, memang akan bawak balik at least sehelai baju utk Firhan. 

Ni diorg dah balik dari jenguk kakak and cucu. Tak sabar nak balik cuti kejap after final sbb nak tahu cerita. Hihi. So Firhan, nanti bila awk dh besaq, awk baca la blog cikshu ni tau. Supaya awk tahu, even you're far away from us,but our love with stay with you forever. And you too, kakak =) I miss both of you.

Saturday, June 1, 2013

TD.


gonna miss you Teratak Damai,Kuala Ibai..

see you in June with laughter of Ma, Aboh, Yen and mostly my 2nd bro who have been a year i never met, Ang in it.
InshAllah!